Skip to main content

Nu är det klart att det blir Niclas Jensen som tillträder som ny försäljningschef på Effekta Power Systems AB. Niclas kommer närmast från ASSA ABLOY och har lång erfarenhet från försäljning samt affärsutveckling inom byggsektorn. – Jag attraheras av utmaningen som ligger i de tillväxtambitioner bolaget har och ser fram emot att verka för att Effekta Group positionerar sig som en stark nordisk aktör, säger Niclas Jensen.

Mikael Rosdahl, VD, är mycket nöjd över att kunna välkomna Niclas ombord. – Jag är glad och stolt över att vi som bolag kan attrahera och anställa en person av Niclas kaliber. Med Niclas långa och operativa erfarenhet ifrån byggbranschen och alla dess intressenter, är vi förvissade om att han kommer att kunna bidra med mycket till Effekta och ytterligare stärka den unika kreativitet och drivkraft som bolaget och dess många medarbetare redan idag besitter.

Så här säger Niclas själv om sitt nya uppdrag: – I mina samtal med bolaget och dess ägare så attraherades jag av deras framtidsplaner som andades framåtanda och fantastiska möjligheter. Jag ser fram emot att jobba i ett produkt bolag med korta beslutsvägar där man dagligen kan samarbeta tvärs hela teamet och ha nära dialog även med ägarna när så behövs. Mina erfarenheter säger att företag med hög nivå på produktkunskap, affärsfokus och kultur likt den Effekta byggt upp under Mikaels ledning, gynnar såväl kund som samarbetspartners. Att få jobba med ett starkt och drivet team skall bli stimulerande och något jag ser fram emot.

Niclas hälsas varmt välkommen till Effekta Power Systems AB. Niclas kommer givetvis att vara på plats alla dagar på Elfack 2017 den 9-12 maj där Effekta ställer ut.

För ytterligare information kontakta Mikael Rosdahl, VD Effekta Power Systems AB på telefon +46 70-541 49 65

Effekta projekterar och säljer kompletta nödbelysningsanläggningar som uppfyller gällande lagkrav, allt från komplicerade tunnelprojekt stora övervakade sjukhuskomplex till enkla lösningar med ett par självfungerade armaturer. Bolaget grundades 1984 och har idag nationell täckning med huvudkontor i Malmö och säljkontor i Jönköping, Linköping och Stockholm med totalt 21 medarbetare.